Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Μπανόφι ...Διαφορετικό

Μία συνταγή μπανόφι διαφορετική από τις άλλες... Απλά δοκιμάστε την.
Υλικά:

Για το μπισκότο:
300 γρμ. μπισκότα digestive
60 γρμ. βούτυρο λιωμένο


Παγωτό Ανανάς

Μία νέα υπέροχη συνταγή μου, με γεύση ανανά. Δοκιμάστε αυτή την μοναδική γεύση. Η συνταγή είναι αποκλειστικά για το sintagespanos.
Υλικά:
400 γρμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου


Exotic ice cream. Εξωτικό παγωτό

Εξωτικό παγωτό. Μάνγκο ανανά και καρύδα, ένας υπέροχος συνδυασμός εξωτικών φρούτων, που σας δίνει μία υπέροχη γεύση εξωτικού παγωτού. Η συνταγή είναι δικιά μου, αποκλειστικά για το sintagespanos. 

Υλικά: 
400 γραμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου


Παγωτό cookies με κομμάτια σοκολάτας

Σπιτικό παγωτό με νέα υπέροχη γεύση cookies, και κομμάτια σοκολάτας. Απολαύστε το!! Από εμένα για τους φίλους του φόρουμ.
Υλικά:
400 γραμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά. κρύα
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου


Παγωτό βερύκοκο

Από φρέσκα ζουμερά και υγειινά βερύκοκα.
Υλικά:
400 γραμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου


Παγωτό ροδάκινο

Από φρέσκα υγιεινά ροδάκινα.
Υλικά:
400 γραμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου


Παγωτό φυστικοβούτυρο

Εύκολη σπιτικιά δικιά μου συνταγή.
Υλικά:
450 γραμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος Morfat ή Ermol, σε θερμικρασία δωματίου


Φρουτόπιτα ατομική Panou

Μετά από την υπέροχη φρουτόπιτα που σας έφτιαξα, σειρά έχουν οι ατομικές φρουτόπιτες. Δοκιμάστε αυτές τις πεντανόστιμες ατομικές πίτες φρούτων, με γέμιση από κρέμα φρέσκων φρούτων. Και με μία υπέροχη μυρωδάτη ζύμη πορτοκαλιού. Μία ακόμα δικιά μου συνταγή, για όλους τους φίλους του forum. Η συνταγή είναι δοκιμασμένη, και δεν υπάρχει πουθενά στο διαδίκτυο, και σε κανένα τυροπιτάδικο. Είναι αποκλειστικά για το sintagespanos.
Υλικά για 8 ατομικές πίτες:

Για τη ζύμη:
100 γρμ. μαλακό βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
80 γρμ. αλεύρι σκληρό


Φρουτόπιτα του Panou

Μία υπέροχη φρουτόπιτα φτιαγμένη από εμένα. Με φανταστικά υπέροχη γευστική, μυρωδάτη ζύμη πορτοκαλιού. Η συνταγή δεν υπάρχει πουθενά στο διαδίκτυο, αλλά όπου αλλού και να ψάξετε. Είναι αποκλειστικά για το sintagespanos.
Για τη ζύμη: 
100 γρμ. μαλακό βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
350 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις


Ταρτάκια με καραμέλα φιστικιού, και μπανάνα

Απολαύστε τα προτότυπα ταρτάκια, με την μοναδική γεύση καραμέλας φιστικιού, σε συνδυασμό με μπανάνα και σιρόπι σοκολάτας. Μία συνταγή από εμένα για όλους τους φίλους. Οι φώτο είναι ενδεικτικές.
Υλικά:
25-30 έτοιμα ταρτάκια μικρά, ή 15 μεγάλα, ατομικά
330 γρμ. ζάχαρη άχνη


Print this page

Print Friendly and PDF