Πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή. Ποιος θα πει όχι σε ένα γλύκισμα με πλούσια γεύση και άρωμα πορτοκαλιού. Αφράτη ζουμερή μοσχομυρωδάτη. Το μυστικό για τέλειο άρωμα και γεύση; Διαλέγουμε ώριμα γλυκά και αρωματικά πορτοκάλια. Μόνο έτσι θα πετύχετε αυτή την μοναδική συνταγή.
Υλικά: (για ταψάκι 25x35 εκ. περίπου, όχι μεγαλύτερο)3 πορτοκάλια, περίπου 720 - 750 γρμ. ολόκληρα. (Διαλέγουμε αρωματικά γλυκά πορτοκάλια)
5 αυγά μεγάλα, σε θερμοκρασία δωματίου