Τούρτα μάνγκο. Με βάση από μπισκότο αμυγδάλου με καραμελωμένο μάνγκο και λευκή σοκολάτα. Μους βανίλιας με λευκή σοκολάτα, και πυρήνα με κρέμα μάνγκο. Τέλος μια επικάλυψη με γλάσο ζελατίνης και λευκής σοκολάτας, χρωματισμένο με χρώματα τις αρεσκείας σας. Σας εγγυώμαι μια φανταστική γεύση, σε συνδυασμό βανίλιας, μάνγκο, και λευκής σοκολάτας. Την συγκεκριμένη την έφτιαξα για τα 58α γενέθλιά μου.
Υλικά για τσέρκι 24Χ6 εκ.:Για την βάση, μπισκότο αμυγδάλου: (για τσέρκι έως 26 εκ.)
60 γρμ. ζάχαρη άχνη
60 γρμ. αμυγδαλόσκονη