Ποιος θα πει όχι σε αυτή την ελκυστική συνταγή με σοκολάτα, και πλούσια γεύση καραμέλας.
Ξεκινάμε με βάση από ένα λεπτό μπισκότο αμυγδάλου, αρωματισμένο με ένα ελαφρύ τόνο καραμέλας, ένα παχύ στρώμα brownie σοκολάτας, κρεμώδη μους καραμέλας, και από πάνω γλασαρισμένο με σιρόπι καραμέλας. Τέλος γαρνίρουμε με κάσιους και κράμπλ αμυγδάλου, και για ακόμη περισσότερη καραμέλα, με λίγη σάλτσα καραμέλας. Η αποθέωση της καραμέλας... σε συνδυασμό με σοκολάτα.
Υλικά για τσέρκι 24 εκ.:
Για το μπισκότο αμυγδάλου:
30 γρμ. αλεύρι
75 γρμ. αμύγδαλο σε σκόνη (αλεσμένο στο μπλέντερ)