Η μοσχομυρωδάτη, πεντανόστιμη, και αφράτη πορτοκαλόπιτα, τώρα και σιροπιαστή. Μία πορτοκαλόπιτα αλλιώτικη... από τις άλλες. Είναι εύκολη, και γρήγορη. Φτιάξτε την, και απολαύστε την... Όσοι δοκιμάσατε την προηγούμενη πορτοκαλόπιτα, θα καταλάβετε περί τίνος πρόκειται... Συνταγές με 100% επιτυχία, και πάντα με την υπογραφή Panos. Η φώτο είναι από την προηγούμενη πορτοκαλόπιτα, χωρίς σιρόπι.
Μερίδες: 12 κομμάτια
Για την ζύμη:
400 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
150 γρμ. σιμιγδάλι ψιλό