Eνημέρωση: Το blog περιέχει διαφημίσεις Google. Για εσάς δεν κοστίζουν τίποτα. Όμως ένα κλικ πάνω τους από εσάς, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται. Ευχαριστώ.
Το ποιο αφράτο και μοσχομυροδάτο κέικ που φάγατε ποτέ. Μία συνταγή που την φτιάχνω πάνω από 30 χρόνια, και πάντα με βγάζει ασπροπρόσωπο... Δοκιμάστε την.
Υλικά:
1 αλεύρι κόκκινη φαρίνα, ή φαρινάπ (500 γρμ.)
1 βούτυρο βιτάμ (250 γρμ.) σε θερμοκρασία δωματίου
Είναι ένα σπιτικό υπέροχο εύκολο παγωτό με βάση το γάλα, χωρίς αυγά, δοκιμασμένο. Είναι βασική συνταγή με γεύση πραλίνας φουντουκιού. Απλά δοκιμάστε το!!
Υλικά:
400 γραμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος Morfat ή Ermol, σε θερμικρασία δωματίου
Συνεχίζουμε τις δροσερές και υπέροχες σπιτικές συνταγές παγωτού, με νέες γεύσεις. Μία νέα γεύση από εμένα, με άρωμα μπισκότου. Δοκιμάστε την. Η φώτο είναι ενδεικτική.
Υλικά βάσης:
400 γραμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου
Είναι ένα σπιτικό υπέροχο εύκολο παγωτό με βάση το γάλα χωρίς αυγά, δοκιμασμένο. Είναι βασική συνταγή με δικιά μου παραλλαγή σε γεύσεις και βελτιωμένο στα υλικά. Απλά δοκιμάστε το!!
Βασικά υλικά:
400 γραμ. κρέμα γάλακτος κρύα
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου
Μία υπέροχη λαχταριστή συνταγή. Τάρτα σοκολάτας, με πραλίνα φουντουκιού, και φρέσκες φράουλες. Μία συνταγή εποχής, αλλά και για όλο σχεδόν το χρόνο, αφού μπορούμε να βρούμε φράουλες.
Υλικά:
Για τη βάση:
250 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
80 γρμ. βούτυρο παγωμένο