Τούρτα σε σχήμα ημισφαιρική. Μια δικιά μου συνταγή κόλασης, με υπέροχη βάση μπισκότου oreo, με ένα τόνο γεύσης καραμέλας. Kρέμα πορτοκάλι, θαμένη μέσα σε μους σοκολάτας, με πραλίνα φουντουκιού, και επικάλυψη σοκολάτας αρωματισμένη με ουίσκι. Orange In Chocolate... απολαύστε την μαγεία της γεύσης που κρύβει μέσα της αυτή η σφαίρα... Γίνεται και σε ατομικά παστάκια. Οι φώτο είναι ενδεικτικές.
Απαραίτητα σκεύη: Ένα στρογγυλό τσέρκι 24 cm. Μία μπασίνα inox, ή μίξινγκ μπολ 21 - 22 cm.
Υλικά:
Για την βάση
μπισκότου oreo:
20 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
30 γρμ. μπισκότα oreo, τριμμένα καλά σε σκόνη