Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Παγωτό tutti frutti βανίλια

Μία δροσερή και υπέροχη σπιτική συνταγή μου, παγωτό με γεύση βανίλιας και φρουί γλασέ.
Υλικά:
400 γρμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου


Παγωτό κάστανο

Η παράδοση στο παγωτό συνεχίζεται. Τώρα νέα γεύση παγωτού, με κάστανο. Άλλη μία συνταγή μου γευστικού σπιτικού παγωτού. Τώρα που έρχεται η εποχή του κάστανου, φτιάξτε την κρέμα κάστανου, και έχετε την έτοιμη για το παγωτό. Η συνταγή είναι αποκλειστικά για το sintagespanos. 
Υλικά:
500 γραμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1/2 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος (120 γρμ. ) Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου


Παγωτό καραμέλα

Μία δροσερή και υπέροχη σπιτική συνταγή μου, παγωτό με γεύση καραμέλας.
Υλικά:
500 γρμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1/2  κουτί φυτική κρέμα γάλακτος (120 γρμ.) Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου


Παγωτό μπανάνα (νέο)

Άλλη μία νέα συνταγή μου. Παγωτό μπανάνα, το οποίο γίνεται με χυμό μπανάνας, φρουτοποτό.
Υλικά:
500 γρμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα ψυγείου
1/2 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος (120 γρμ. ) Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου


Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Μαρμελάδα κάστανο

Μαρμελάδα κάστανο, μία συνταγή με την δικιά μου πινελιά. Όλες οι συνταγές είναι ίδιες. Εγώ εδώ χρησιμοποίησα καστανή ζάχαρη στη συνταγή, για ακόμα πιο απολαυστική γεύση και χρώμα. Δοκιμάστε την!!

Υλικά:
2 κιλά κάστανα
2 βανίλιες


Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Μαντιλάκια Ζακυνθινά (γλυκά)

Γλυκά μαντιλάκια γεμιστά, με κρέμα τυριού, σε υπέροχο αρωματικό φύλλο πορτοκαλιού. Μια δικιά μου συνταγή δημοσιευμένη αποκλειστικά στο sintagespanos. Η συνταγή αυτή εκτελείται και δημοσιεύεται για πρώτη φορά στο site μου.
Υλικά για 12 μαντιλάκια:

Για τη ζύμη:
120 γρμ. ηλιέλαιο χλιαρό
3-4 κουτ. σ. νερό χλιαρό


Μπανόφι ...Διαφορετικό

Μία συνταγή μπανόφι διαφορετική από τις άλλες... Απλά δοκιμάστε την.
Υλικά:

Για το μπισκότο:
300 γρμ. μπισκότα digestive
60 γρμ. βούτυρο λιωμένο


Παγωτό Ανανάς

Μία νέα υπέροχη συνταγή μου, με γεύση ανανά. Δοκιμάστε αυτή την μοναδική γεύση. Η συνταγή είναι αποκλειστικά για το sintagespanos.
Υλικά:
400 γρμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου


Exotic ice cream. Εξωτικό παγωτό

Εξωτικό παγωτό. Μάνγκο ανανά και καρύδα, ένας υπέροχος συνδυασμός εξωτικών φρούτων, που σας δίνει μία υπέροχη γεύση εξωτικού παγωτού. Η συνταγή είναι δικιά μου, αποκλειστικά για το sintagespanos. 

Υλικά: 
400 γραμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου


Print this page

Print Friendly and PDF