Eνημέρωση: Το blog περιέχει διαφημίσεις Google. Για εσάς δεν κοστίζουν τίποτα. Όμως ένα κλικ πάνω τους από εσάς, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται. Ευχαριστώ.
Μαρμελάδα κάστανο, μία συνταγή με την δικιά μου πινελιά. Όλες οι συνταγές είναι ίδιες. Εγώ εδώ χρησιμοποίησα καστανή ζάχαρη στη συνταγή, για ακόμα πιο απολαυστική γεύση και χρώμα. Δοκιμάστε την!!
Γλυκά μαντιλάκια γεμιστά, με κρέμα τυριού, σε υπέροχο αρωματικό φύλλο πορτοκαλιού. Μια δικιά μου συνταγή δημοσιευμένη αποκλειστικά στο sintagespanos. Η συνταγή αυτή εκτελείται και δημοσιεύεται για πρώτη φορά στο site μου.
Υλικά για 12 μαντιλάκια:
Για τη ζύμη:
120 γρμ. ηλιέλαιο χλιαρό
3-4 κουτ. σ. νερό χλιαρό
Εξωτικό παγωτό. Μάνγκο ανανά και καρύδα, ένας υπέροχος συνδυασμός εξωτικών φρούτων, που σας δίνει μία υπέροχη γεύση εξωτικού παγωτού. Η συνταγή είναι δικιά μου, αποκλειστικά για το sintagespanos.
Υλικά:
400 γραμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου