Eνημέρωση: Το blog περιέχει διαφημίσεις Google. Για εσάς δεν κοστίζουν τίποτα. Όμως ένα κλικ πάνω τους από εσάς, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται. Ευχαριστώ.
Δοκιμάστε αυτά τα καταπληκτικά και αφράτα μάφινς, με ξερά σύκα, και κρέμα τυρί μασκαρπόνε. Για το πρωινό σας, τον καφέ σας, για το διάλειμμα στη δουλειά σας.
Υλικά για 25 μάφινς περίπου:
270 γρμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
3 αυγά
Η βασιλόπιτα του 2013!! Σίγουρα είναι το πρώτο γλυκό του χρόνου, μιας και το τρώμε συνήθως με την αλλαγή του χρόνου. Ξεκινήστε λοιπόν τον νέο χρόνο σας, με μία γλυκιά, γευστικότατη, υπέροχη βασιλόπιτα από εμένα, για να υποδεχτείτε γλυκά ...το 2013. Φτιάξτε την, και περιμένω τις εντυπώσεις, και τα σχόλιά σας.
Απολαύστε αυτή την μοναδική τάρτα με αφράτη μυρωδάτη ζύμη πορτοκαλιού,γέμιση με αποξηραμένα φρούτα, καραμελωμένα φουντούκια, και σάλτσα καραμέλας φτιαγμένη από καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα. Ένα υπέροχο δικό μου γλύκισμα, που θα το λατρέψετε όλοι. Οι φώτο είναι ενδεικτικές, προσωρινά.
Υλικά για μία βαθιά ταρτιέρα 24-26 εκ.
Για τη ζύμη:
300 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
140 γρμ. μαλακό βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου