Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Εκμέκ κανταΐφι με oreo

Εκμέκ κανταΐφι, ένα υπέροχο γλύκισμα με πάρα πολλούς λάτρεις. Τώρα και με μπισκότα oreo, για ακόμα πιό τέλεια γεύση. Δοκιμάστε αυτή την υπέροχη μοναδική συνταγή μου, όπως και όλες οι συνταγές μου με μπισκότα oreo. Η φώτο είναι από κανονικό εκμέκ κανταΐφι.
Υλικά: Για τσέρκι 25Χ30 εκ. ή ανάλογο.

Για τη βάση κανταΐφι:
330 γρμ. κανταΐφι
180 γρμ. βούτυρο λιωμένο


Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Μπακλαβάς με oreo

Μπακλαβάς με γέμιση καρυδιού, φιστίκι Αιγίνης, και... τριμμένα μπισκότα oreo!! Τέτοια γεύση σε μπακλαβά, δεν θα την βρείτε πουθενά!! Ακόμα μία καταπληκτική, πραγματικά μοναδική πετυχημένη συνταγή oreo, με την υπογραφή Panos.

Υλικά:
Για ταψί 25x30 εκ. ή λίγο μεγαλύτερο
1 κιλό (2 πακέτα) φρέσκο φύλλο Βηρυτού, "Κανάκι"
400 γρμ. καρυδόψιχα


Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Σουφλέ σοκολάτας, με oreo

Υπέροχο σουφλέ σοκολάτας με μπισκότα oreo. Μοναδικές συνταγές με τα αγαπημένα μας μπισκότα oreo. Δοκιμάστε την με 100% επιτυχία. Μία συνταγή που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει ποτέ, με την υπογραφή, Panos. Οι φώτο είναι ενδεικτικές.
Υλικά για 8 μερίδες:
200 γρμ. σοκολάτα κουβερτούρα 70%
190 γρμ. βούτυρο


Butterscotch

Σιρόπι καραμέλας βουτύρου. Για γαρνίρισμα γλυκών, παγωτών, κρέπες, κ.λ.π. Για πάρα πολλές χρήσεις. 

Υλικά:
200 γρμ. ζάχαρη
1 κουτ. σ. γλυκόζη


Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Μεθυσμένο... κέικ

Μεθυσμένο κέικ. Μία δεύτερη συνταγή κέικ με κρασί. Δοκιμάστε το, αλλά... μην μεθύσετε!!
Υλικά για μία φόρμα του κέικ 26-28 εκ.:
600 γρμ. κόκκινη φαρίνα, (αλεύρι που φουσκώνει μόνο του)
300 γρμ. ζάχαρη


Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Εκλεράκια με γέμιση κρέμα καραμέλας

Εκλεράκια αλλιώτικα από τ' άλλα...  με γέμιση κρέμα καραμέλας. Απολαύστε τα με το υπέροχο άρωμα της καραμέλας. Οι φώτο είναι ενδεικτικές.

Υλικά: για 50 εκλεράκια περίπου.

Για την ζύμη:
350 γρμ. νερό
270 γρμ. αλεύρι σκληρό


Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Κέικ κόκκινου κρασιού

Υπέροχο πεντανόστιμο κέικ με κόκκινο κρασί και σταφίδες. Μία αλιώτικη... γεύση. Δοκιμάστε το.
Υλικά για φόρμα κέικ 26-28 cm:
400 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100 γρμ. σιμιγδάλι χοντρό


Γιαουρτόπιτα σιροπιαστή, Πάνου

Υλικά:
500 γρμ. αλεύρι που φουσκώνει
250 γρμ. ζάχαρη


Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Τιραμισού

Υπέροχο νόστιμο τιραμισού. Με απλά βήματα, και με την μέθοδο που θα το κάνουμε, είναι εύκολο και απλό για όλες και όλους. Μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας τα σαβαγιάρ, για πιο νόστιμα και υγιεινά.
Υλικά: για σκεύος 20x25 εκ. ή 25x25 εκ.
3 πακέτα σαβαγιάρ (περίπου)
600 γρμ. τυρί μασκαρπόνε


Print this page

Print Friendly and PDF