Eνημέρωση: Το blog περιέχει διαφημίσεις Google. Για εσάς δεν κοστίζουν τίποτα. Όμως ένα κλικ πάνω τους από εσάς, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται. Ευχαριστώ.
Η παράδοση στο παγωτό συνεχίζεται. Τώρα νέα γεύση παγωτού, με κάστανο. Άλλη μία συνταγή μου γευστικού σπιτικού παγωτού. Τώρα που έρχεται η εποχή του κάστανου, φτιάξτε την κρέμα κάστανου, και έχετε την έτοιμη για το παγωτό. Η συνταγή είναι αποκλειστικά για το sintagespanos.
Υλικά:
500 γραμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1/2 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος (120 γρμ. ) Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου