Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Παξιμαδάκια καρύδας με σοκολάτα

 Υπέροχα τραγανά παξιμαδάκια, με άρωμα καρύδας, και σοκολάτα. Απολαύστε τα με τον καφέ σας, και όχι μόνο.
Υλικά:
1 κιλό αλεύρι Αλλατίνη για όλες τις χρήσεις
200 γρμ. βούτυρο μαργαρίνη soft, σε θερμοκρασία δωματίου


Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Κορμός σοκολάτας με γέμιση κρέμας τυρί και φρούτα

Η συνταγή είναι φτιαγμένη από μένα. Αποκλειστικά για το sintagespanos.
Υλικά:

Για το μπισκότο:
1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
130 γρμ. βούτυρο Βιτάμ η σόφτ


Κέικ καρύδας

Μοσχομυροδάτο κέικ με φρεσκοτριμμένη καρύδα, και γάλα καρύδας. Μία υπέροχη συνταγή με την δική μου φυσικά πινελιά...
Υλικά:
1 μέτρια καρύδα
5 αυγά


Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Cream Cake

Ένα φανταστικό ελαφρύ δροσερό και απολαυστικό γλυκάκι για όλες τις μέρες του καλοκαιριού. Εσείς απλά δοκιμάστε την!! Δυστυχώς η φώτο βγήκε χάλια.
Υλικά:
1 1/2 πακέτο (250γρ) μπισκότα Digestive (κατά προτίμηση με γεύση φράουλα)
1 κουταλιά σούπας μαργαρίνη


Τάρτα φρούτων

Μία καλοκαιρινή δροσερή συνταγή. Η φώτο είναι ενδεικτική.
Υλικά:
1 γλυκιά τάρτα, (βλέπε συνταγή)
1 κρέμα γάλακτος 250 γρμ.


Τάρτα μπανάνας, Μπανόφι.

Μία δικιά μου διαφορετική συνταγή τάρτα μπανάνας, (μπανόφι). Απολαύστε την. Η φώτο είναι ενδεικτική.
Υλικά:
 1 ψημένη τάρτα (βλέπε συνταγή)
4 κουτ. σούπας καστανή ζάχαρη


Καταίφι με ξερά φρούτα

Μία δικιά μου καταπληκτική πρωτότυπη συνταγή.

Υλικά:
1/2 κιλό φύλλο μπακλαβά
600 γρμ. καταΐφι


Παγωτό tutti frutti καραμέλα

Μία δροσερή και υπέροχη σπιτική συνταγή μου, παγωτό με γεύση καραμέλας και φρουί γλασέ.

Υλικά:
400 γρμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου


Παγωτό tutti frutti βανίλια

Μία δροσερή και υπέροχη σπιτική συνταγή μου, παγωτό με γεύση βανίλιας και φρουί γλασέ.
Υλικά:
400 γρμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου


Παγωτό κάστανο

Η παράδοση στο παγωτό συνεχίζεται. Τώρα νέα γεύση παγωτού, με κάστανο. Άλλη μία συνταγή μου γευστικού σπιτικού παγωτού. Τώρα που έρχεται η εποχή του κάστανου, φτιάξτε την κρέμα κάστανου, και έχετε την έτοιμη για το παγωτό. Η συνταγή είναι αποκλειστικά για το sintagespanos. 
Υλικά:
500 γραμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1/2 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος (120 γρμ. ) Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου


Print this page

Print Friendly and PDF