Ακόμα μια υπέροχη τάρτα, με ζύμη μπριζέ, και τρεις διαφορετικές στρώσεις. Πρώτη στρώση μους βανίλιας, δεύτερη στρώση με ζελέ πορτοκαλιού, και τρίτη στρώση μους πορτοκαλιού. Τέλος γαρνιρισμένη με σαντιγί, φέτες φρέσκου πορτοκαλιού, και φρουί γλασέ. Ένας ακόμα φανταστικός δικός μου συνδυασμός, με κίνητρο, και πάλι με αυτή την υπέροχη φωτογραφία.
Υλικά για μια τάρτα 24 εκ.:Για τη ζύμη μπριζέ:
140 γρμ. βούτυρο γάλακτος, κρύο από το ψυγείο, (lourpak. adoro, Χωριό κ.λ.π.)
270 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις