Eνημέρωση: Το blog περιέχει διαφημίσεις Google. Για εσάς δεν κοστίζουν τίποτα. Όμως ένα κλικ πάνω τους από εσάς, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται. Ευχαριστώ.
Cheesecake υπάρχουν πολλά και με διάφορες παραλλαγές. Στις συνταγές μου θα βρείτε με αρκετές γεύσεις, και παραλλαγές. Τώρα ήρθε η ώρα και για ένα πρωτότυπο cheesecake, με γεύση και σάλτσα από φρέσκο κόκκινο καρπούζι. Δοκιμάστε και αυτή την υπέροχη δροσερή συνταγή μου.
Υλικά για φόρμα με τσέρκι 24 εκ.:
Για τη βάση μπισκότου:
250 γρμ. μπισκότα digestive
80 γρμ. κάσιους τριμμένα σκόνη
Φανταστικές ατομικές φρουτόπιτες. Με έτοιμα σφολιατάκια βουτύρου. Υπέροχη μοναδική αρωματική γέμιση, και αγνά υλικά. Για όλη την οικογένεια, για πρωινό, για κολατσιό, για το σχολείο, και για όλες τις ώρες. Η συνταγή είναι για 18 φρουτοπιτάκια, και δεν κοστίζει τίποτα!!
Υλικά για 18 ατομικές φρουτόπιτες:
Για την ζύμη:
36 έτοιμα στρογγυλά σφολιατάκια "βουτύρου", ή και τετράγωνα
Για την γέμιση:
150 γρμ. μήλα, καθαρό βάρος καθαρισμένα, Red delicious, (ή κάποιο άλλο σκληρό μήλο κόκκινο αρεσκείας σας), ψιλοκομμένα σε πολύ μικρά κυβάκια
Ακόμα μια υπέροχη τάρτα, με ζύμη μπριζέ, και τρεις διαφορετικές στρώσεις. Πρώτη στρώση μους βανίλιας, δεύτερη στρώση με ζελέ πορτοκαλιού, και τρίτη στρώση μους πορτοκαλιού. Τέλος γαρνιρισμένη με σαντιγί, φέτες φρέσκου πορτοκαλιού, και φρουί γλασέ. Ένας ακόμα φανταστικός δικός μου συνδυασμός, με κίνητρο, και πάλι με αυτή την υπέροχη φωτογραφία.
Υλικά για μια τάρτα 24 εκ.: Για τη ζύμη μπριζέ:
140 γρμ. βούτυρο γάλακτος, κρύο από το ψυγείο, (lourpak. adoro, Χωριό κ.λ.π.)
270 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Τάρτα από ζύμη μπριζέ, γέμιση με μια κρέμα ροδάκινου, με δεύτερη στρώση από μους πορτοκαλιού, και επιπλέον, σάλτσα με κομμάτια από φρέσκα ροδάκινα. Τέλος, γαρνιρισμένη με σαντιγί, και φρουί γλασέ. Ένας υπέροχος δικός μου συνδυασμός, που απλά θα σας μαγέψει... Η έμπνευση; μα΄ φυσικά από αυτή την υπέροχη φωτογραφία!!
Υλικά για μια τάρτα 24 εκ.:
Για τη ζύμη μπριζέ:
140 γρμ. βούτυρο γάλακτος, κρύο από το ψυγείο, (lourpak. adoro, Χωριό κ.λ.π.)
270 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Φανταστικά ατομικά μηλοπιτάκια. Εύκολα, χωρίς να ανοίγουμε φύλλο, με έτοιμη σφολιάτα. Μοσχομυρωδάτα, με υπέροχη μοναδική αρωματική γέμιση. Αγνά υλικά, και δεν κοστίζουν τίποτα!!
Υλικά για 12 ατομικές μηλόπιτες:
Για την ζύμη:
1 πακέτο ζύμη σφολιάτας, (2 φύλλα), ή σφολιάτα βουτύρου, ή φρέσκια σφολιάτα Κανάκι
Μια ακόμα τούρτα προφιτερόλ, με διαφορετικότερη γεύση και εμφάνιση. Είναι πιο απλή, και ευκολότερη από την άλλη συνταγή. Με μοναδικό γλάσο σοκολάτας, αρωματισμένο με ουίσκι. Δοκιμάστε και αυτή την υπέροχη καταστροφή!! Και για τους πιο σοκολατομανείς, φτιάξτε τη σαντιγί γέμισης, με γεύση σοκολάτας.
Υλικά για τσέρκι 24 εκ.:
Για το παντεσπάνι:
50 γρμ. ζάχαρη
15 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Μια τούρτα που πραγματικά έλειπε από το συνταγολόγιο μου. Τούρτα προφιτερόλ. Αυτό το υπέροχο γλύκισμα που όλοι λατρεύουμε, τώρα και σε τούρτα. Με μοναδικό γλάσο σοκολάτας, αρωματισμένο με ουίσκι. Τούρτες προφιτερόλ μπορεί θα βρείτε, σαν αυτή όμως, μόνο μια!! Δοκιμάστε αυτή την υπέροχη σοκοκαταστροφή!!
Υλικά για τσέρκι 24 εκ.: Για το παντεσπάνι:
115 γρμ. ζάχαρη
35 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις