Η καλύτερη και πιο αρωματική πορτοκαλόπιοτα-πατσαβουρόπιτα που φάγατε ποτέ!! Με βούτυρο για καλύτερο άρωμα και γεύση. Με ολόκληρο πορτοκάλι, και σπιτική μαρμελάδα πορτοκάλι. Απίστευτα υπέροχη.
Υλικά για ταψί 25x35 εκ.10 φύλλα κρούστας
4 αυγά
Μία μοναδική συνταγή καλύτερη από επαγγελματική. Αφράτη βελούδινη κρέμα με άρωμα λεμόνι και βανίλια. Τραγανό φύλλο που κρατάει για τρεις μέρες. Δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε, και να ξεχάστε οποιαδήποτε άλλη συνταγή.
Υλικά:
12-14 φύλλα, 1 πακέτο (450 γρμ.) Βηρυτού, (θερμοκρασία δωματίου)
1100 γρμ. φρέσκο γάλα