Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Παγωτό cookies με κομμάτια σοκολάτας

Σπιτικό παγωτό με νέα υπέροχη γεύση cookies, και κομμάτια σοκολάτας. Απολαύστε το!! Από εμένα για τους φίλους του φόρουμ.
Υλικά:
400 γραμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά. κρύα
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου


Παγωτό βερύκοκο

Από φρέσκα ζουμερά και υγειινά βερύκοκα.
Υλικά:
400 γραμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου


Παγωτό ροδάκινο

Από φρέσκα υγιεινά ροδάκινα.
Υλικά:
400 γραμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου


Παγωτό φυστικοβούτυρο

Εύκολη σπιτικιά δικιά μου συνταγή.
Υλικά:
450 γραμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος Morfat ή Ermol, σε θερμικρασία δωματίου


Φρουτόπιτα ατομική Panou

Μετά από την υπέροχη φρουτόπιτα που σας έφτιαξα, σειρά έχουν οι ατομικές φρουτόπιτες. Δοκιμάστε αυτές τις πεντανόστιμες ατομικές πίτες φρούτων, με γέμιση από κρέμα φρέσκων φρούτων. Και με μία υπέροχη μυρωδάτη ζύμη πορτοκαλιού. Μία ακόμα δικιά μου συνταγή, για όλους τους φίλους του forum. Η συνταγή είναι δοκιμασμένη, και δεν υπάρχει πουθενά στο διαδίκτυο, και σε κανένα τυροπιτάδικο. Είναι αποκλειστικά για το sintagespanos.
Υλικά για 8 ατομικές πίτες:

Για τη ζύμη:
100 γρμ. μαλακό βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
80 γρμ. αλεύρι σκληρό


Φρουτόπιτα του Panou

Μία υπέροχη φρουτόπιτα φτιαγμένη από εμένα. Με φανταστικά υπέροχη γευστική, μυρωδάτη ζύμη πορτοκαλιού. Η συνταγή δεν υπάρχει πουθενά στο διαδίκτυο, αλλά όπου αλλού και να ψάξετε. Είναι αποκλειστικά για το sintagespanos.
Για τη ζύμη: 
100 γρμ. μαλακό βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
350 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις


Ταρτάκια με καραμέλα φιστικιού, και μπανάνα

Απολαύστε τα προτότυπα ταρτάκια, με την μοναδική γεύση καραμέλας φιστικιού, σε συνδυασμό με μπανάνα και σιρόπι σοκολάτας. Μία συνταγή από εμένα για όλους τους φίλους. Οι φώτο είναι ενδεικτικές.
Υλικά:
25-30 έτοιμα ταρτάκια μικρά, ή 15 μεγάλα, ατομικά
330 γρμ. ζάχαρη άχνη


Σιρόπι καραμέλας γάλακτος

Υπέροχο σιρόπι καραμέλας γάλακτος, εύκολο, απλό, χρήσιμο, για χίλιες δύο χρήσεις... για παγωτά, για τούρτες, για τζιζ κέικ, για γλυκές κρέπες, για τάρτες, για γαρνίρισμα πολλών γλυκισμάτων, και πού δεν πάει!! Γίνετε και σφιχτή σάλτσα καραμέλας.
Υλικά:
300 γρμ. ζάχαρη άχνη
80 ml νερό


Καριόκες από τον Pano

Απολαύστε την μοναδική γεύση και άρωμα, πραγματικής καριόκας.

Υλικά:

Για τις καριόκες:
500 γρμ. μπισκότα digestive
400 γρμ. καρυδόψιχα χοντροκομμένη μέτρια προς το ψιλό


Print this page

Print Friendly and PDF