Ζαχαροπλαστική Πanos

Eνημέρωση: Το blog περιέχει διαφημίσεις Google. Για εσάς δεν κοστίζουν τίποτα. Όμως ένα κλικ πάνω τους από εσάς, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται. Ευχαριστώ.

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Τούρτα σοκολατίνα - φράουλα

›
Σοκολάτα και φράουλα, με αφράτο παντεσπάνι σοκολάτας, υπέροχη κρέμα φράουλας για πρώτη στρώση, και κρέμα σοκολάτας για δεύτερη και τρίτη σ...
2 σχόλια:
Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Bananacheese

›
Bananacheese, άλλο ένα πάντρεμα μπανόφι, με τσιζκέικ. Μια ακόμα φανταστική υπέροχη, δικιά μου δημιουργία. Η φώτο είναι ενδεικτική. Υλικ...
Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Ζελέ επικάλυψης ουδέτερο

›
Διάφανο ζελέ για επικάλυψη προϊόντων ζαχαροπλαστικής. Είναι ένα ζελέ ουδέτερο σε γεύση, και το χρησιμοποιούμε για να επικαλύπτουμε ιδιαιτέ...
40 σχόλια:
Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Ταρτάκια ατομικά, με σοκολάτα και ξηρούς καρπούς

›
Πανέμορφα νόστιμα, και εύκολα ταρτάκια με ξηρούς καρπούς και σοκολάτα. Για όποια χρήση θέλετε, γιορτές, πάρτι κ.λ.π. Υλικά: 15 περίπου...

Τούρτα μπισκότο Μιράντα

›
Τι πιο απολαυστικό από ένα γλυκό με το υπέροχο άρωμα του μπισκότου Μιράντα. Δοκιμάστε αυτή την φανταστική τούρτα με κρέμα από μπισκότα Μιρ...
Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Πραλίνα φουντουκιού - Μερέντα

›
Υπέροχη σπιτική μερέντα, με πραλίνα φουντουκιού, από καραμελωμένα φουντούκια. Υλικά: 300 γρμ. γάλα ζαχαρούχο 120 γρμ. κουβερτούρα πρα...
Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Πάστες Μιράντα

›
Φανταστικό άρωμα μπισκότου Μιράντα. Μία πάστα που δεν έχετε ξαναφάει. Η φώτο είναι ενδεικτική. Υλικά: Για το παντεσπάνι αμυγδάλου: 2...

Πάστες oreo

›
Πρωτότυπες, υπέροχες, πάστες με μπισκότα oreo, και με μία πρωτότυπη επικάλυψη πάστας, από μπισκότα oreo. Δεν μένει, παρά να τις δοκιμάσετε...

Τούρτα πραλίνας αμυγδάλου - σοκολάτα

›
Παραλαγή συνταγής με δικό μου τρόπο. Η φώτο είναι ενδεικτική. Υλικά: Για τη βάση μπισκότου: 100 γρμ. αμύγδαλο σε σκόνη 60 γρμ. ζά...

Βάση μπισκότου για τούρτες

›
Αυτή είναι μία βασική συνταγή μπισκότου, για τούρτες επί το πλείστον. Μπορούμε να την παραλάξουμε με φουντούκι, να προσθέσουμε κακάο για σ...
2 σχόλια:
‹
›
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης ιστού
Από το Blogger.