Ζαχαροπλαστική Πanos

Eνημέρωση: Το blog περιέχει διαφημίσεις Google. Για εσάς δεν κοστίζουν τίποτα. Όμως ένα κλικ πάνω τους από εσάς, λαμβάνει μια πολύ μικρή προμήθεια που το βοηθάει να συντηρείται. Ευχαριστώ.

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Μαλακά μπισκότα με δύο σοκολάτες

›
Cookies, μαλακά μπισκότα με σοκολάτα γάλακτος, και κουβερτούρα. Για τον καφέ σας, και όχι μόνο. Μία λιχουδιά για τα παιδιά, αλλά και... γι...
Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Μάφινς με ξερά σύκα και μασκαρπόνε

›
Δοκιμάστε αυτά τα καταπληκτικά και αφράτα μάφινς, με ξερά σύκα, και κρέμα τυρί μασκαρπόνε. Για το πρωινό σας, τον καφέ σας, για το διάλειμ...

Βασιλόπιτα με κάσιους και ξερά σύκα

›
Η βασιλόπιτα του 2013!! Σίγουρα είναι το πρώτο γλυκό του χρόνου, μιας και το τρώμε συνήθως με την αλλαγή του χρόνου. Ξεκινήστε λοιπόν τον...
Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Πάστες σοκολατίνες

›
Ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν λατρεύουν τη σοκολάτα. Απολαύστε την τώρα με μία πάστα σοκολατίνα. Μία συνταγή από εμένα, για τους λάτρες τη...
5 σχόλια:
Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Πάστες αμυγδάλου. Νουγκατίνα

›
Πάστες αμυγδάλου, οι γνωστές πάστες νουγκατίνα. Μία υπέροχη πάστα που όλοι αγαπάμε. Υλικά:  Για το παντεσπάνι αμυγδάλου: 200 γρμ. ...
3 σχόλια:
Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Κορμός σοκολάτας με φρούτα του δάσους

›
Απολαύστε την μοναδική γεύση των φρούτων του δάσους. Ένα απολαυστικό γλύκισμα από εμένα. Υλικά: Για το παντεσπάνι: 4 μεγάλα αυγά...
Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Τάρτα με ξερά φρούτα, και καραμελωμένα φουντούκια

›
 Απολαύστε αυτή την μοναδική τάρτα με αφράτη μυρωδάτη ζύμη πορτοκαλιού, γέμιση με αποξηραμένα φρούτα, καραμελωμένα φουντούκια, και σάλτσ...
Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Τάρτα λεμόνι

›
Δροσερή τάρτα λεμόνι με γλάσο λεμονιού. Άλλο ένα γλύκισμα για όλες τις εποχές. Υλικά: Για την τάρτα: 250 γρμ. αλεύρι για όλες τι...
Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Τάρτα σοκολάτας με ζαχαρωμένο πορτοκάλι, και ξηρούς καρπούς

›
Απολαύστε αυτή την θεσπέσια τάρτα σοκολάτας, με τόνους από άρωμα σοκολάτας, πορτοκαλιού, και φρεσκοκαβουρδισμένου αμύγδαλου. Θα σας ξετρελ...
Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Τάρτα πορτοκάλι

›
Δροσερή τάρτα πορτοκάλι. Ένα γλύκισμα για όλες τις εποχές. Υλικά: Για την τάρτα: 250 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 80 γρμ. βούτυ...
13 σχόλια:
‹
›
Αρχική σελίδα
Προβολή έκδοσης ιστού
Από το Blogger.