Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Τούρτα φράουλα

Τούρτα φράουλα. Με φανταστικό αφράτο παντεσπάνι, και μους από φρέσκες φράουλες, χωρίς προσθήκη σοκολάτας. Υπέροχη αρωματική, και εύκολη για να την φτιάξετε όλοι.
Υλικά για στρογγυλό τσέρκι 24 εκ.

Για το παντεσπάνι:
150 γρμ. ζάχαρη
60 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις


Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Τούρτα καραμέλα με δαμάσκηνα

Τούρτα με μους από πραγματική καραμέλα, γέμιση με αποξηραμένα δαμάσκηνα, και με υπέροχο γλάσο καραμέλας για επικάλυψη. Δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια...
Υλικά για στρογγυλό τσέρκι 24 εκ.

Για το παντεσπάνι:
125 γρμ. ζάχαρη
55 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις


Print this page

Print Friendly and PDF