Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

Τούρτα σοκολάτα - μάνγκο

Μια πραγματικά απίστευτη γεύση από μια στρώση μους σοκολάτας φτιαγμένη με κρεμ ανγκλέζ, και αρωματισμένη με λουίζα και βανίλια. Δεύτερη στρώση από κρέμα μάνγκο φτιαγμένη με κρεμ ανγκλέζ, και πολτό από φρέσκο μάνγκο. Τέλος με μια λεπτή στρώση από σάλτσα φρέσκου μάνγκο, για επικάλυψη. Απλά τέλεια... τίποτα περισσότερο!! Η φώτο είναι ενδεικτική.
Υλικά για στρογγυλό τσέρκι 24 εκ.:

Για τη βάση μπισκότου:
20 γρμ. αλεύρι
25 γρμ. φιστίκια Αιγίνης ωμά, (αλεσμένα στο μπλέντερ σκόνη)


Τούρτα μάνγκο

Τούρτα με μους από φρέσκο πουρέ μάνγκο, και κομματάκια μάνγκο. Τέλος με επικάλυψη από ζελέ φρέσκου μάνγκο. Η φώτο είναι από άλλη συνταγή μου.
Υλικά για τσέρκι στρογγυλό 24 εκ.:

Για το παντεσπάνι:
220 γρμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
130 γρμ. ζάχαρη


Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

Τούρτα λευκή εσπρέσο-καραμέλα

Αρμονία γεύσεων σε συνδυασμό εσπρέσο με καραμέλα. Μια υπέροχη τούρτα για οποιαδήποτε χρήση, ακόμα και για γάμο!!, αν την διακοσμήσετε ανάλογα...
Υλικά για τσέρκι 24 εκ.:

Για το παντεσπάνι:
200 γρμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
130 γρμ. ζάχαρη


Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου 2014

Παστάκια espresso με σάλτσα καραμέλα

Παστάκια με κρέμα espreso και καβουρδισμένα αμύγδαλα, και επικάλυψη με σάλτσα καραμέλας. Μοναδικές γεύσεις όπως πάντα, από το SintagesPanos. Μπορείτε να την κάνετε και υπέροχη τούρτα!!
 Υλικά για τσέρκι 30x25 εκ.

Για το παντεσπάνι:
230 γρμ. ζάχαρη
150 γρμ. αμύγδαλα ψιλοαλεσμένα


Google+ Followers