Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Παγωτό Gelato

Βασική συνταγή για παγωτό gelato. Αυτή η συνταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για τις αγαπημένες σας γεύσεις. Δοκιμάστε να προσθέσετε διάφορες γεύσεις, κακάο, σταγόνες σοκολάτας, ή τα αγαπημένα σας φρούτα. Πειραματιστείτε με γεύσεις που σας αρέσουν!
Υλικά για 1,200 γρμ. παγωτό:
500 γρμ. γάλα πλήρες φρέσκο
300 γρμ. κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά


Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Trifle με ζελέ πορτοκάλι, κρέμα μαρασκίνο και κεράσια

Trifle με ζελέ πορτοκάλι και κομπόστα κοκτέιλ φρούτων, κρέμα μαρασκίνο, σαντιγί, και σάλτσα από φρέσκα κεράσια. Ένα δροσερό γλύκισμα.
Υλικά για 8 ποτήρια:

Για το ζελέ:
1 κονσέρβα κομπόστα κοκτέιλ φρούτων
1 φακελάκι ζελέ με άρωμα πορτοκάλι


Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Cheesecake με καρπούζι

Cheesecake υπάρχουν πολλά και με διάφορες παραλλαγές. Στις συνταγές μου θα βρείτε με αρκετές γεύσεις, και παραλλαγές. Τώρα ήρθε η ώρα και για ένα πρωτότυπο cheesecake, με γεύση και σάλτσα από φρέσκο κόκκινο καρπούζι. Δοκιμάστε και αυτή την υπέροχη δροσερή συνταγή μου.
Υλικά για φόρμα με τσέρκι 24 εκ.:

Για τη βάση μπισκότου:
250 γρμ. μπισκότα digestive
80 γρμ. κάσιους τριμμένα σκόνη


Print this page

Print Friendly and PDF