Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Μαλακά μπισκότα με δύο σοκολάτες

Cookies, μαλακά μπισκότα με σοκολάτα γάλακτος, και κουβερτούρα. Για τον καφέ σας, και όχι μόνο. Μία λιχουδιά για τα παιδιά, αλλά και... για μεγάλους
Υλικά:
160 γρμ. ζάχαρη καστανή
220 γρμ. ζάχαρη κανονική


Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Μάφινς με ξερά σύκα και μασκαρπόνε

Δοκιμάστε αυτά τα καταπληκτικά και αφράτα μάφινς, με ξερά σύκα, και κρέμα τυρί μασκαρπόνε. Για το πρωινό σας, τον καφέ σας, για το διάλειμμα στη δουλειά σας.
Υλικά για 25 μάφινς περίπου:
270 γρμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
3 αυγά


Βασιλόπιτα με κάσιους και ξερά σύκα

Η βασιλόπιτα του 2013!! Σίγουρα είναι το πρώτο γλυκό του χρόνου, μιας και το τρώμε συνήθως με την αλλαγή του χρόνου. Ξεκινήστε λοιπόν τον νέο χρόνο σας, με μία γλυκιά, γευστικότατη, υπέροχη βασιλόπιτα από εμένα, για να υποδεχτείτε γλυκά ...το 2013. Φτιάξτε την, και περιμένω τις εντυπώσεις, και τα σχόλιά σας.

Υλικά: (για 16 κομμάτια)
7 αυγά
300 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις


Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Πάστες σοκολατίνες

Ελάχιστοι είναι αυτοί που δεν λατρεύουν τη σοκολάτα. Απολαύστε την τώρα με μία πάστα σοκολατίνα. Μία συνταγή από εμένα, για τους λάτρες της σοκολάτας.
Υλικά:

Για το παντεσπάνι σοκολάτας:
230 γρμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
30 γρμ. κακάο


Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Πάστες αμυγδάλου. Νουγκατίνα

Πάστες αμυγδάλου, οι γνωστές πάστες νουγκατίνα. Μία υπέροχη πάστα που όλοι αγαπάμε.
Υλικά: 

Για το παντεσπάνι αμυγδάλου:
200 γρμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
230 γρμ. αμύγδαλα αλεσμένα σκόνη με την φλούδα, ή ασπρισμένα


Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Κορμός σοκολάτας με φρούτα του δάσους

Απολαύστε την μοναδική γεύση των φρούτων του δάσους. Ένα απολαυστικό γλύκισμα από εμένα.

Υλικά:

Για το παντεσπάνι:
4 μεγάλα αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
1 κρόκο αυγού


Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Τάρτα με ξερά φρούτα, και καραμελωμένα φουντούκια

 Απολαύστε αυτή την μοναδική τάρτα με αφράτη μυρωδάτη ζύμη πορτοκαλιού, γέμιση με αποξηραμένα φρούτα, καραμελωμένα φουντούκια, και σάλτσα καραμέλας φτιαγμένη από καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα. Ένα υπέροχο δικό μου γλύκισμα,  που θα το λατρέψετε όλοι. Οι φώτο είναι ενδεικτικές, προσωρινά.
Υλικά για μία βαθιά ταρτιέρα 24-26 εκ.

Για τη ζύμη:
300 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
140 γρμ. μαλακό βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου


Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Τάρτα λεμόνι

Δροσερή τάρτα λεμόνι με γλάσο λεμονιού. Άλλο ένα γλύκισμα για όλες τις εποχές.
Υλικά:

Για την τάρτα:
250 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
80 γρμ. βούτυρο παγωμένο


Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Τάρτα σοκολάτας με ζαχαρωμένο πορτοκάλι, και ξηρούς καρπούς

Απολαύστε αυτή την θεσπέσια τάρτα σοκολάτας, με τόνους από άρωμα σοκολάτας, πορτοκαλιού, και φρεσκοκαβουρδισμένου αμύγδαλου. Θα σας ξετρελάνει...
Υλικά:
(για φόρμα τάρτας, ή ταψάκι 26 εκ. διάμετρο)

Για τις ζαχαρωμένες φλούδες πορτοκαλιού:
2 μέτρια ώριμα πορτοκάλια
200 γρμ. ζάχαρη


Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Τάρτα πορτοκάλι

Δροσερή τάρτα πορτοκάλι. Ένα γλύκισμα για όλες τις εποχές.
Υλικά:

Για την τάρτα:
250 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
80 γρμ. βούτυρο παγωμένο


Μάντολες

Ένα παραδοσιακό γλύκισμα των Επτανήσων.  Καραμελωμένα αμύγδαλα με ένα μοναδικό άρωμα...
Υλικά:
700 γρμ. ζάχαρη
1/2 κιλό αμύγδαλα ασπρισμένα


Σοκολατάκι χουρμάς (γεμιστό)

 Υπέροχα, πρωτότυπα σπιτικά σοκολατάκια, με γεμιστούς χουρμάδες από διάφορους ξηρούς καρπούς. Μία συνταγή με απίθανη γεύση χουρμάς με καβουρδισμένο αμύγδαλο, ή με φιστίκι Αιγίνης, αλλά και με διάφορους ξηρούς καρπούς, Σοκολατάκια που θα ενθουσιάσουν εσάς, και τους καλεσμένους σας. Φανταστικά για τα Χριστούγεννα. Δοκιμάστε τα.
Υλικά: (ενδεικτική ποσότητα)
30 χουρμάδες
30 αμύγδαλα ασπρισμένα και καβουρδισμέναή 15 αμύγδαλα, και μερικά φιστίκια Αιγίνης, καθαρισμένα καλά από την λεπτή φλούδα τους


Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Μαντολάτο Ζακύνθου

Ένα υπέροχο μοναδικό Ζακυνθινό γλύκισμα.
Υλικά:
250 γρμ. σκληρά αμύγδαλα
60 γρμ. ασπράδι αυγού


Φυτούρες Ζακύνθου

Παραδοσιακό γλύκισμα Ζακύνθου. Εύκολο και απολαυστικό.
Υλικά:
3 κιλά νερό
1 κιλό σιμιγδάλι χοντρό


Μαλακά μπισκότα με πορτοκάλι

Μυρωδάτα μαλακά μπισκότα πορτοκαλιού. Για τον καφέ και το πρωινό σας.
Υλικά: 
100 γρ. ζάχαρη καστανή
60 γρμ. βούτυρο μαλακό σε θερμοκρασία δωματίου


Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Παγωτό πεπόνι

Παγωτό πεπόνι. Δροσερό γευστικό μοσχομυροδάτο παγωτό με την υπέροχη γεύση του αγαπημένου μας φρούτου. Άλλη μία αγνή σπιτική συνταγή παγωτού χωρίς προσθήκη αυγών, από μένα για τους φίλους μου.

Υλικά:
500 γραμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου


Παγωτό φρούτα του δάσους

Μία νέα συνταγή για παγωτό. Ταξιδέψτε στην μαγική γεύση των φρούτων του δάσους... Απολαύστε μοναδικές γεύσεις άγριων φρούτων.

Υλικά:
500 γραμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1/2 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος (120 γρμ.) Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου


Chocolat banane

Υπέροχο, εύκολο απολαυστικό γλύκισμα, με συνδιασμό μπανάνα και σοκολάτα... Δοκιμάστε το!!

Υλικά: 
Ένα μεγάλο τετράγωνο, η οβάλ πυρέξ, η ένα μέτριο τετράγωνο ταψάκι.

Γέμιση:
2 μεγάλα πακέτα μπισκότα cookies σοκολάτας με κομματάκια σοκολάτας
500 γρμ. κρέμα γάλακτος


Φρυγανιά, Ζακυνθινό γλυκό

Δροσερό και γευστικό παραδοσιακό γλυκό Ζακύνθου, με τον δικό μου πάντα τρόπο..
Υλικά για ένα ταψί ή πυρέξ 40Χ30 εκ. περίπου
1 πακέτο φρυγανιές (περίπου 16 φρυγανιές)
2 φάκελλα άνθος αραβοσίτου βανίλια, ή 85 γρμ. (όχι στιγμής)


Τούρτα σοκολάτα φράουλα (Red temptation)

Μία υπέροχη αρμονία γεύσης, ένας υπέροχος συνδυασμός σοκολάτας με φρέσκες φράουλες.
Μία δικιά μου συνταγή τούρτας σοκολάτας, με βάση τραγανό μπισκότο αμυγδάλου.
  μία στρώση κρέμα σοκολάτας, μία στρώση κρέμα φράουλας, και επικάλυψη γλάσο φράουλας. Ένας κόκκινος... πειρασμός.


Υλικά:
Θα χρειαστείτε 2 φόρμες στρογγυλές με τσέρκι, ή δύο τσέρκια στρογγυλά, διαμέτρου 26 cm το ένα, και 24 cm το άλλο.

Για την βάση μπισκότου:
50 γρμ. αλεύρι
130 γρμ. αμύγδαλο σε σκόνη (αλεσμένο στο μπλέντερ)


Σάλτσα φράουλας

Εδώ σας έχω δύο συνταγές σάλτσας φράουλας, για πολλές χρήσεις. Η μία είναι παχύρρευστη, και η άλλη σταθερή. Ανάλογα με το που θέλετε να την χρησιμοποιήσετε, επιλέξτε την κατάλληλη.

Υλικά:
250 γρμ. φρέσκες γινωμένες φράουλες
3 κουτ. σ. άχνη ζάχαρη (ανάλογα πόσο γλυκιά την θέλετε)


Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Τούρτα δαμάσκηνο

Υπέροχη γευστική τούρτα με δαμάσκηνα. Δοκιμάστε αυτήν την υπέροχη συνταγή μου για τα γενέθλιά σας, τα γενέθλια των αγαπημένων σας. Ή να την κάνετε δώρο στην γιορτή τους. Εγώ την έφτιαξα στη γιορτή του γιου μου.
Υλικά:

Παντεσπάνι:
250 γρμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
190 γρμ. ζάχαρη


Τούρτα φράουλα, με επικάλυψη σάλτσα φράουλας

Μία υπέροχη τούρτα που την έφτιαξα στα γενέθλια της γυναίκας μου, με μία μοναδική γεύση και άρωμα φρέσκιας φράουλας που θα σας καταπλήξει. Η συνταγή είναι φτιαγμένη από εμένα αποκλειστικά για το sintagespanos. Ιδανική για γενέθλια, και όχι μόνο...

Υλικά:

Για το παντεσπάνι:
280 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
7 αβγά


Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Muffins σοκολάτας με καρύδα

Μια υπέροχη συνταγή για μάφινς, που... πιστέψτε με, βγήκε τυχαία. Προσπαθούσα να φτιάξω μία άλλη συνταγή η οποία δεν πέτυχε, και τελικά επειδή τίποτα δεν πετάω, και τίποτα δεν πάει χαμένο... με μία μικρή προσθήκη στη συνταγή, έγιναν καταπληκτικά... Muffins!!!
Υλικά για 30 μάφινς περίπου:
800 γρμ. αλεύρι Αλλατίνη για όλες τις χρήσεις
250 γρμ. παρθένο ελαιόλαδο


Macarons με κρέμα λεμόνι mascarpone

Τα Macarons γεννήθηκαν στην Ιταλία από τον σεφ της Αικατερίνης των Μεδίκων το 1533 κατά την διάρκεια του γάμου της με τον Δούκα της Ορλεάνης που έγινε αργότερα Βασιλιάς της Γαλλίας το 1547 γνωστός με το όνομα Ερρίκος ο Β. Ο όρος <μακαρόν> έχει την ίδια προέλευση με την λέξη<μακαρόνι>που σημαίνει <λεπτή ζύμη >. Τα πρώτα μακαρόν ήταν απλά μπισκότα φτιαγμένα από σκόνη αμύγδαλου και ζάχαρη. 
Οι Νεοϋορκέζοι ενθουσιάστηκαν τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια με την άφιξη των macarons στην πόλη τους που αποφάσισαν να ανακηρύξουν την 20η Μαρτίου ως Παγκόσμια Ημέρα Macaron!

Δοκιμάστε την δικιά μου συνταγή Macarons, με αυθεντική Ιταλική μαρέγκα, και κρέμα λεμονιού. Σας παραθέτω ιδέες, και μερικές υπέροχες συνταγές για κρέμες γέμισης. Ιδανικά για παιδικά πάρτι, για γιορτές, γενέθλια, κ.λ.π..
Υλικά:

Για την ζύμη:
150 γρμ. αμυγδαλόψιχα τριμμένη, (πούδρα)
150 γρμ. ζάχαρη άχνη


Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Παξιμαδάκια αμυγδάλου βανίλιας

Η συνταγή είναι παραλλαγμένη με την δικιά μου πινελιά στην γεύση, και στα υλικά. Δοκιμάστε την.
Συνταγή για: 50 παξιμαδάκια περίπου

Υλικά:
230 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
6 ασπράδια από μεγάλα αυγά


Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Cheesecake με φρέσκες φράουλες

Cheesecake με φρέσκες φράουλες, και σάλτσα από φρέσκες φράουλες. Η συνταγή είναι βασική cheesecake, απλά εγώ έβαλα την δικιά μου πινελιά, και την ιδέα να το κάνω με σάλτσα από φρέσκες φράουλες, και χωρίς μαρμελάδες. Δοκιμάστε την μοναδική γεύση και το άρωμα πού δίνουν οι φρέσκες φράουλες. Η φώτο είναι ενδεικτικές.
Υλικά:

Για τη βάση μπισκότου:
250 γρμ. μπισκότα digestive, (αν βρείτε με άρωμα φράουλας προτιμήστε τα)
80 γρμ. βούτυρο


Cheesecake σοκολάτας με σάλτσα φράουλας

Cheesecake σοκολάτας, με σάλτσα από φρέσκες φράουλες. Η συνταγή έχει την δικιά μου πινελιά στην κρέμα σοκολάτας, και την ιδέα να το κάνω με σάλτσα από φρέσκες φράουλες χωρίς μαρμελάδες. Δοκιμάστε την μοναδική γεύση και το άρωμα πού δίνουν οι φρέσκες φράουλες. Πιο υγιεινό, και πιο light. Η φώτο είναι ενδεικτικές.
Υλικά:

Για την βάση μπισκότου:
400 γρμ. μπισκότα digestive
150 γρμ. βούτυρο


Παγωτό Baileys chocolate

Οι συνταγές μου για το καλό παραδοσιακό σπιτικό παγωτό συνεχίζονται. Τώρα παγωτό με γεύση Baileys και σοκολάτα. Ενδεικτικές φώτο.
Υλικά:
500 γρμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1/2 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος (120 γρμ.) Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου


Παγωτό Baileys με αμύγδαλο

Άλλη μία δροσερή και υπέροχη σπιτική συνταγή μου. Παγωτό με γεύση Baileys και καβουρδισμένο αμύγδαλο. Ενδεικτικές φώτο. 
Υλικά:
500 γρμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1/2 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος (120 γρμ.) Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου


Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Παξιμαδάκια καρύδας με σοκολάτα

 Υπέροχα τραγανά παξιμαδάκια, με άρωμα καρύδας, και σοκολάτα. Απολαύστε τα με τον καφέ σας, και όχι μόνο.
Υλικά:
1 κιλό αλεύρι Αλλατίνη για όλες τις χρήσεις
200 γρμ. βούτυρο μαργαρίνη soft, σε θερμοκρασία δωματίου


Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Κορμός σοκολάτας με γέμιση κρέμας τυρί και φρούτα

Η συνταγή είναι φτιαγμένη από μένα. Αποκλειστικά για το sintagespanos.
Υλικά:

Για το μπισκότο:
1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
130 γρμ. βούτυρο Βιτάμ η σόφτ


Κέικ καρύδας

Μοσχομυροδάτο κέικ με φρεσκοτριμμένη καρύδα, και γάλα καρύδας. Μία υπέροχη συνταγή με την δική μου φυσικά πινελιά...
Υλικά:
1 μέτρια καρύδα
5 αυγά


Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Cream Cake

Ένα φανταστικό ελαφρύ δροσερό και απολαυστικό γλυκάκι για όλες τις μέρες του καλοκαιριού. Εσείς απλά δοκιμάστε την!! Δυστυχώς η φώτο βγήκε χάλια.
Υλικά:
1 1/2 πακέτο (250γρ) μπισκότα Digestive (κατά προτίμηση με γεύση φράουλα)
1 κουταλιά σούπας μαργαρίνη


Τάρτα φρούτων

Μία καλοκαιρινή δροσερή συνταγή. Η φώτο είναι ενδεικτική.
Υλικά:
1 γλυκιά τάρτα, (βλέπε συνταγή)
1 κρέμα γάλακτος 250 γρμ.


Τάρτα μπανάνας, Μπανόφι.

Μία δικιά μου διαφορετική συνταγή τάρτα μπανάνας, (μπανόφι). Απολαύστε την. Η φώτο είναι ενδεικτική.
Υλικά:
 1 ψημένη τάρτα (βλέπε συνταγή)
4 κουτ. σούπας καστανή ζάχαρη


Καταίφι με ξερά φρούτα

Μία δικιά μου καταπληκτική πρωτότυπη συνταγή.

Υλικά:
1/2 κιλό φύλλο μπακλαβά
600 γρμ. καταΐφι


Παγωτό tutti frutti καραμέλα

Μία δροσερή και υπέροχη σπιτική συνταγή μου, παγωτό με γεύση καραμέλας και φρουί γλασέ.

Υλικά:
400 γρμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου


Παγωτό tutti frutti βανίλια

Μία δροσερή και υπέροχη σπιτική συνταγή μου, παγωτό με γεύση βανίλιας και φρουί γλασέ.
Υλικά:
400 γρμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου


Παγωτό κάστανο

Η παράδοση στο παγωτό συνεχίζεται. Τώρα νέα γεύση παγωτού, με κάστανο. Άλλη μία συνταγή μου γευστικού σπιτικού παγωτού. Τώρα που έρχεται η εποχή του κάστανου, φτιάξτε την κρέμα κάστανου, και έχετε την έτοιμη για το παγωτό. Η συνταγή είναι αποκλειστικά για το sintagespanos. 
Υλικά:
500 γραμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1/2 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος (120 γρμ. ) Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου


Παγωτό καραμέλα

Μία δροσερή και υπέροχη σπιτική συνταγή μου, παγωτό με γεύση καραμέλας.
Υλικά:
500 γρμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1/2  κουτί φυτική κρέμα γάλακτος (120 γρμ.) Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου


Παγωτό μπανάνα (νέο)

Άλλη μία νέα συνταγή μου. Παγωτό μπανάνα, το οποίο γίνεται με χυμό μπανάνας, φρουτοποτό.
Υλικά:
500 γρμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα ψυγείου
1/2 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος (120 γρμ. ) Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου


Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Μαρμελάδα κάστανο

Μαρμελάδα κάστανο, μία συνταγή με την δικιά μου πινελιά. Όλες οι συνταγές είναι ίδιες. Εγώ εδώ χρησιμοποίησα καστανή ζάχαρη στη συνταγή, για ακόμα πιο απολαυστική γεύση και χρώμα. Δοκιμάστε την!!

Υλικά:
2 κιλά κάστανα
2 βανίλιες


Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Μαντιλάκια Ζακυνθινά (γλυκά)

Γλυκά μαντιλάκια γεμιστά, με κρέμα τυριού, σε υπέροχο αρωματικό φύλλο πορτοκαλιού. Μια δικιά μου συνταγή δημοσιευμένη αποκλειστικά στο sintagespanos. Η συνταγή αυτή εκτελείται και δημοσιεύεται για πρώτη φορά στο site μου.
Υλικά για 12 μαντιλάκια:

Για τη ζύμη:
120 γρμ. ηλιέλαιο χλιαρό
3-4 κουτ. σ. νερό χλιαρό


Μπανόφι ...Διαφορετικό

Μία συνταγή μπανόφι διαφορετική από τις άλλες... Απλά δοκιμάστε την.
Υλικά:

Για το μπισκότο:
300 γρμ. μπισκότα digestive
60 γρμ. βούτυρο λιωμένο


Παγωτό Ανανάς

Μία νέα υπέροχη συνταγή μου, με γεύση ανανά. Δοκιμάστε αυτή την μοναδική γεύση. Η συνταγή είναι αποκλειστικά για το sintagespanos.
Υλικά:
400 γρμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου


Exotic ice cream. Εξωτικό παγωτό

Εξωτικό παγωτό. Μάνγκο ανανά και καρύδα, ένας υπέροχος συνδυασμός εξωτικών φρούτων, που σας δίνει μία υπέροχη γεύση εξωτικού παγωτού. Η συνταγή είναι δικιά μου, αποκλειστικά για το sintagespanos. 

Υλικά: 
400 γραμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου


Παγωτό cookies με κομμάτια σοκολάτας

Σπιτικό παγωτό με νέα υπέροχη γεύση cookies, και κομμάτια σοκολάτας. Απολαύστε το!! Από εμένα για τους φίλους του φόρουμ.
Υλικά:
400 γραμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά. κρύα
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου


Παγωτό βερύκοκο

Από φρέσκα ζουμερά και υγειινά βερύκοκα.
Υλικά:
400 γραμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου


Παγωτό ροδάκινο

Από φρέσκα υγιεινά ροδάκινα.
Υλικά:
400 γραμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος Morfat ή Ermol, σε θερμοκρασία δωματίου


Παγωτό φυστικοβούτυρο

Εύκολη σπιτικιά δικιά μου συνταγή.
Υλικά:
450 γραμ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, κρύα
1 κουτί φυτική κρέμα γάλακτος Morfat ή Ermol, σε θερμικρασία δωματίου


Print this page

Print Friendly and PDF